Decizie bizară: un șofer a primit amendă pentru că a evitat un accident – VIDEO

Autor: ProMotor 27 ian. 2021 Știri auto

Un șoferul a primit amendă după ce a evitat o coliziune cu o mașină care i-a apărut brusc în față. Pentru a ocoli mașina a trebuit să treacă peste linia de demarcare, iar camerele video ale poliției au filmat toată situația și l-au amendat.

Șoferul amendat se afla la volanul unui Nissan Qashqai. În momentul în care a vrut să iasă de pe drumul principal, în fața lui, puțin la stânga, se afla o mașină care pare că a ales direcția greșită, așa că a virat brusc spre dreapta, direct în fața Nissan-ului Qashqai.

Întâmplarea a avut loc în apropiere de Moscova

Pentru a evita o coliziune evidentă, șoferul din Nissan a virat și el spre dreapta și a accelerat, această manevră a făcut posibilă prevenirea unui accident. În același timp, șoferul din Qashqai a trebuit să calce marcajele.

Câteva zile mai târziu, el a primit o amendă de la poliția rutieră, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă.

El a trimis imediat o plângere amănunțită cu o cerere de anulare a amenzii. Poliția rutieră din Rusia nu a anulat decizia, iar avocații consideră că această decizie este incorectă.

Șoferul care era să provoace un accident a realizat că a făcut o greșeală pentru că, la un moment dat, pe imagini, se poate observa cum pune luminile de avarii pentru scurt timp. Acesta pare a fi semnalul, internațional, neoficial din trafic care înseamnă ”scuze”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide