Depășire sinucigașă pe DN1. Un șofer intră pe contrasens într-un moment nepotrivit – VIDEO

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2021 Știri auto

Un șofer a fost la un pas să provoace un accident grav pe DN1, în Alba. Depășirea riscantă a fost filmată din autoturismul care a evitat în ultimul moment impactul.

Incidentul s-a produs sâmbătă (17 aprilie 2021) după-amiaza, și a fost surprins pe o cameră de bord de un șofer care circula pe direcția Aiud – Teiuș.

Aceasta manevră putea duce la provocarea unui accident grav

Pe filmare se poate observa cum șoferul unui autoturism marca Peugeot, care circula dinspre Teiuș spre Aiud, intră în depășire fără să țină cont că de pe sensul opus se apropia o altă mașină.

Șoferul acesteia din urmă reușește să-l evite la limită, virând spre marginea carosabilului, unde se afla şi un capăt de pod.

Norocul său a fost că a avut prezență de spirit și a acționat la timp pentru a se feri din fața șoferului „sinucigaș”, informează Adevărul.ro. 

Clipul ar putea ajunge în atenția oamenilor legii iar astfel șoferul ar putea fi sancționat.

VIDEO

DN1 este drumul național din România care face legătura între București și Oradea. Pe tronsonul București – Brașov apar de multe ori aglomerări în trafic din cauza faptului că DN1 se folosește de asemenea pentru a ajunge la ambele aeroporturi ale Bucureștiului (Henri Coandă – Otopeni și Băneasa), cât și pe Valea Prahovei, atracție turistică.

DN1 leagă următoarele destinații: București – Otopeni – Ciolpani – Ploiești – Băicoi – Câmpina – Breaza – Comarnic – Sinaia – Bușteni – Azuga – Predeal – Săcele – Brașov – Ghimbav – Codlea – Șercaia – Făgăraș – Cârțișoara – Avrig – Sibiu – Săliște – Miercurea Sibiului – Sebeș – Alba Iulia – Teiuș – Aiud – Turda – Cluj-Napoca – Huedin – Aleșd – Oradea – Borș.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Constantin Popa / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide