Deschidere Transalpina 2019. Cel mai spectaculos drum din România a fost redeschis

Autor: ProMotor 04 iun. 2019 Știri auto
Deschidere Transalpina 2019. Cel mai spectaculos drum din România a fost redeschis

Şoseaua Transalpina a fost redeschisă începând de astăzi, anunţă CNAIR.

Decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanţii DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj şi IPJ Vâlcea.

Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârşia Lotrului, circulaţia va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă toatală autorizată de 7,5 tone în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de 30 km/ora.

Circulaţia va fi deschisă până la data de 15 octombrie, dar în funcţie de condiţiile meteo CNAIR SA poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei.

Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au propus, marţi dimineaţa, redeschiderea circulaţiei rutiere pe DN 67C, care leagă judeţele Alba, Vâlcea, Hunedoara şi Gorj pe traseul montan, după ce o comisie a verificat drumul.

„Căderi de pietre vor fi şi atunci când nu e zăpadă şi nu se pot opri, pentru că natura lucrează. Este un risc pe care fiecare trebuie să şi-l asume”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj, citat de Mediafax.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide