Detaliul care arată că noile Dacia se vor parca singure. Inginerii Dacia au ”scăpat porumbelul” în imaginile teaser

Autor: Marius Vișan 08 sept. 2020 Știri auto

Cei de la Dacia au anunțat la începutul acestei săptămâni că pe data de 29 septembrie 2020, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway își va dezvălui secretele în detaliu.

Dacia propune astfel o nouă generație de modele, mai ingenioase, mai accesibile dar la fel de fidele spiritului tradițional al mărcii.

În aceste condiții, până pe 29 septembrie, nu de rămâne decât să speculăm, iar unul dintre detaliile care ne interesează foarte mult ar fi dacă această generație Dacia se va parca singură. Dacă se adeverește atunci aceasta va fi prima Dacia care vine cu ceastă opțiune. În imaginile teaser observăm ca există mai mulți senzori de parcare față – spate, iar asta ne dă speranță.

renault-senzori-parcare-01

Alte noutăți pe care le aduce gama Dacia în 2020

Noile Dacia introduc o semnătură luminoasă inedită. Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică.

Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Noul Sandero beneficiază de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate, pe când Sandero Stepway  beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

În ultimii 15 ani, Dacia a parcurs un drum lung, pornind de la un model unic pentru a ajunge la o gamă completă și diversificată. Devenit un veritabil best-seller, Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienții particulari din Europa.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide