Dezvăluiri despre Michael Schumacher. Ce spune omul care îl vizitează cel mai des

Autor: David Andrei 18 nov. 2020 Știri auto

Apar dezvăluiri noi despre Michael Schumacher. Informațiile contrazic zvonurile conform cărora pilotul legendar nu este conștient de ce se întâmplă în jurul său. Amicul său, Jean Todt, l-a vizitat recent.

GALERIE FOTO

“Michael Schumacher urmărește cursele fiului său. Este la curent cu tot ce face”, povestește șeful Federației Internaționale de Automobilism.

Acest lucru înseamnă că Schumacher senior are motive de bucurie. Juniorul, pilot al Academiei Ferrari, este la un pas de a semna un contract cu echipa americană Haas.

Jean Todt se află într-o relație de prietenie strânsă cu Michael Schumacher din perioada în care au lucrat împreună la Ferrari. Recordul lui Michael Schumacher, de șapte titluri în Formula 1, doborât de Lewis Hamilton în weekend-ul trecut, data din perioada de glorie a celor doi la Ferrari.

Jean Todt susține și că Schumacher este pe deplin conștient, în ciuda leziunilor cerebrale grave, provocate de accidentul pe care l-a avut la schi pe 29 decembrie 2013.

În această vară, fostul șef de la Ferrari, în vârstă de 74 de ani, spunea că a urmărit o cursă în compania pilotului de legendă, la reședința acestuia, aflată în Elveția, pe malul lacului Geneva. Declarația de atunci a stârnit valuri de entuziasm în rândul fanilor lui Schumi.

Starea lui Michael Schumacher, strict secretă

“Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu este același: este un luptător. Este îngrijit foarte bine, se află într-un loc confortabil. Toți sperăm ca lucrurile să meargă bine”, a comentat cu optimism și discreție Jean Todt.

Aproape șapte ani a trecut de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit în timpul unei vacanțe cu familia la schi, în stațiunea Meribel din Alpii francezi. După două operații pe creier și peste jumătate de an petrecută în spital, Schumacher a fost externat. Surse neoficiale anunță că acesta își petrece timpul atât în Elveția, lângă Geneva, cât și în Spania, într-o vilă achiziționată de soția sa, Corinna, în Mallorca. Starea reală rămâne însă, un mister.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide