Din 2021 uzina BMW din Regensburg va produce piese pentru automobilele electrificate

Autor: ProMotor 25 oct. 2020 Știri auto

În viitor, BMW Group va produce baterii de înaltă tensiune şi componente de baterii la trei din locaţiile sale germane: Dingolfing, Leipzig şi Regensburg. Uzina din Regensburg va primi o investiţie de peste 150 de milioane de euro până în 2022.

MW Group îşi extinde suplimentar capacităţile de producţie din Germania pentru trenuri de rulare electrice. Din 2021, celulele de baterii pentru acumulatori de înaltă tensiune vor fi acoperit la uzina BMW Group din Regensburg, iar bateriile de înaltă tensiune complete vor fi produse din 2022. Compania investeşte peste 150 de milioane de euro în locaţie pentru a aproviziona un număr tot mai mare de automobile electrificate BMW Group cu baterii de înaltă tensiune.

Noua locaţie de producţie a propulsiilor electrice a fost anunţată de Michael Nikolaides, directorul de planificare şi producţie a motoarelor şi trenurilor de rulare electrice, şi de Frank Bachmann, directorul uzinei BMW Group din Regensburg, în cadrul unui eveniment la care a participat şi primarul oraşului Regensburg, Gertrud Maltz-Schwarzfischer.

BMW investește peste 150 de milioane de euro până în 2022

Anul acesta, uzina BMW Group din Regensburg a început producţia a două modele electrificate odată cu versiunile plug-in hybrid BMW X1 şi BMW X2. În acelaşi timp, cu investiţii conversii vaste, uzina se pregăteşte astfel încât mergând mai departe să poată reacţiona flexibil la schimbarea cererii pentru diferite tipuri de propulsii.

„Acoperirea celulelor de baterii şi producţia bateriilor de înaltă tensiune vor juca un rol important în această tranziţie”, a declarat directorul uzinei, Frank Bachmann. Acoperirea celulelor de baterii va demara la începutul anului 2021. Acoperirea celulelor le oferă o robusteţe mecanică mai mare şi o conductivitate termică mai bună. Aceasta permite o izolare şi o răcire îmbunătăţite ale celulelor de baterii mai puternice pentru a cincea generaţie a trenului de rulare electric. Din 2022, uzina din Regensburg va produce şi baterii de înaltă tensiune complete din module de baterii.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW



Comentarii
Inchide