Direct de la Essen: Opel GTC Astra, tunat de Steinmetz

Autor: Gabriel Grosoiu 30 nov. 2011 Știri auto

Noul Opel GTC Astra tocmai a fost prezentat, iar noi am avut deja ocazia de a-l testa, însă tunerii germani sunt neobosiţi în a aduce modificări chiar şi pentru cele mai proaspete modele. Iată că nici coupe-ul german nu a scăpat de fenomenul tuning-ului, iar conaţionalii de la Steinmetz devin astfel primii care modifică maşina.

Partea frontală este marcată de lipsa siglei Opel de pe grilă, fapt ce se datorează înlocuirii acesteia cu un complet nouă, de concepţie Steinmetz. De asemenea, splitter-ul de rigoare, în cazul unui program de tuning serios, este la locul lui. Capota a primit un element grafic de culoare neagră, la fel ca şi partea laterală.

Iar dacă vorbim despre partea laterală, merită să amintim despre capacele oglinzilor şi despre mânerele portierelor, care sunt acum cromate. Impresia de sportivitate pe care o degajă Opel-ul GTC Astra este cât se poate de justificată, cei de la Steinmetz intervenind şi asupra suspensiei maşinii. Astfel, garda la sol este micşorată cu 30 mm, fapt ce nu doar că favorizează o ţinută de drum superioară, dar promite să nu afecteze confortul de la bord.

Jantele sunt complet noi, iar tunerul a optat pentru un set de 19 inchi, cu cinci spiţe şi pneuri Continental sau Michelin, proiectat special pentru ca răcirea frânelor să se realizeze mai eficient. Posteriorul beneficiază de un set nou de evacuare, precum şi de un eleron plasat sub nivelul lunetei, o opţiune folosită destul de rar pentru o maşină de tip hatchback.

La interior, Steinmetz a pus la bătaie o serie de bunătăţi, precum vitezometrul echipat cu indicator pentru schimbarea treptelor, care dispune, de asemenea, şi de opţiunea schimbării culorii de fundal. Covoraşele cu design special, dar şi pragurile cu ornamente speciale fac parte din arsenalul pe care Steinmetz îl va utiliza pentru a atrage un număr cât mai maire din clienţi Opel GTC Astra.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide