Directorul unei firme care produce geamuri antiglonț testează parbrizul unui Mercedes. Rezistă la un AK-47? – VIDEO

Autor: Marius Vișan 02 iun. 2020 Știri auto

Pentru a dovedi că produsele firmei sale sunt de încredere, directorul unei companii care produce geamuri antiglonț a decis să testeze chiar el parbrizul unui SUV Mercedes. El s-a urcat la bordul mașinii și a stat pe locul șoferului în timp ce un coleg trage în parbriz cu o armă AK 47.

Texas Armoring Corporation (TAC) este un furnizor de vehicule blindate cu sediul în San Antonio, SUA. Într-unul din videoclipurile de prezentare, directorul general al companiei, Trent Kimball, aduce testarea produsului la un nou nivel.

Intră în galeria foto

El se află în interiorul unuia dintre SUV-urile Mercedes-Benz rezistente la gloanțe, în timp ce este se trage asupra mașinii cu o armă AK-47.

Camerele instalate în exterior și  în interiorul vehiculului arată cum se comportă parbrizul în timp ce este atins de gloanțe.

Compania Texas Armoring Corporation a furnizat soluții pentru blindarea vehiculelor care au aparținut Papei, precum și unor celebrități din muzică, film (actorul Steven Segal), dar și persoane care conduc mari companii.

„Când vine vorba de asigurarea siguranței clienților noștri, ne luăm extrem de în serios testarea produselor”, spune Kimball. „Viața este valoroasă – protejează-o”, a adăugat acesta.

VIDEO

Cât costă o mașină blindată?

Costurile variază de la 55.000 până la 500.000 de dolari, sau chiar mai mult. Costul final va depinde în cele din urmă de nivelul de blindaj și de cantitatea de personalizări solicitate de client. Genul acesta de companii oferă o calitate și servicii inegalabile, împreună cu soluții personalizate pentru a răspunde cerințelor stricte ale clientelei.

BONUS: Cum se testa sticla antigloț pe vremuri

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide