Doi câini au reuşit să pună în mişcare o maşină, cu care au provocat un accident – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 aug. 2016 Știri auto
Doi câini au reuşit să pună în mişcare o maşină, cu care au provocat un accident – VIDEO

 


Întâmplarea pe care urmează să v-o prezentăm pare desprinsă din scenariul unui film de comedie, doar că bizarul incident chiar s-a întâmplat în realitate, în Virginia de Vest, SUA. 

O femeie în vârstă a decis să facă cumpărături, aşa că le-a luat pe cele două patrupede ale sale, a urcat în maşină şi au plecat spre supermarket. Ajunsă în parcare a făcut greşeala să-i lase pe cei doi câini în maşina pornită, scrie Carscoops.com.

Unul dintre câini a reuşit într-un fel sau altul să ajungă la pedale şi a pus maşina în mişcare.

Martorii care au asistat la incident nu se aşteptau să vadă un câine pe scaunul şoferului.

Din fericire nu au existat victime. Maşina a plecat uşor din locul unde era parcată şi a intrat în peretele supermaket-ului.

Neobişnuita întâmplare poate fi văzută în clipul de mai jos. 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide