Doi hoți au furat mașina unui om de afaceri orădean. Întreaga operațiune a fost filmată – VIDEO

Autor: ProMotor 11 feb. 2020 Știri auto
Doi hoți au furat mașina unui om de afaceri orădean. Întreaga operațiune a fost filmată – VIDEO

Doi hoți au furat mașina unui om de afaceri orădean. Cei doi au intrat în curtea omului de afaceri, au deschis poarta și au plecat cu mașina. Întreaga operațiune a fost filmată de camerele de supraveghere

Un om de afaceri din Oradea a rămas fără bolidul de lux luni dimineaţa, după ce doi hoţi au pătruns pe proprietatea sa şi au furat maşina.

Aventura celor doi hoţi a fost înregistrată de camerele de supraveghere instalate pe casa omului de afaceri. Cum hoţii nu au fost încă prinşi de autorităţi, soţia afaceristului a făcut imaginile publice pe contul său de Facebook şi a cerut şi sprijinul internauţilor pentru a găsi maşina.

Simona Baba, soţia omului de afaceri Ciprian Baba, a postat imaginile provenite de la camerele de supraveghere, alături de mesajul: ”Cât tupeu poţi să ai!”. Femeia a lăsat şi un număr de telefon la care cei din familie pot fi contactaţi pentru a oferi detalii de maşină.

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi îi arată pe cei doi hoți lucrând calm, fără teama de a fi surprinși. Aparent, deschiderea porții le-a luat mai mult timp decât pornirea mașinii, care pare a fi un Audi Q3. Hoții manevrează poarta cu atenție, pentru a nu produce zgomot, dar mașina are farurile aprinse. Ambii hoți sunt mascați, astfel că identificarea acestora va fi foarte dificilă.

Poliția a fost sesizată cu privire la dispariția autoturismului și efectuează cercetări pentru depistarea și recuperarea acestuia. Speranțele nu sunt foarte mari, însă, acesta nefiind singurul caz de acest fel. În luna iulie a anului 2019 a avut loc un alt furt, în același cartier orădean Atunci hoții au furat o pompă de turnat șapa, în valoare de circa 20.000 euro. Potrivit păgubiților, aceasta nu a fost recuperată nici până în ziua de azi, chiar dacă există o înregistrare video cu momentul furtului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide