Două autovehicule ale forţelor de ordine au fost făcute praf de un TIR

Autor: Marius Vișan 16 aug. 2021 Știri auto
Două autovehicule ale forţelor de ordine au fost făcute praf de un TIR

Două autovehicule ale forţelor de ordine au fost făcute praf în dimineaţa zilei de 13 august, pe drumul dintre Cluj şi Zalău, după ce un şofer din Argeş a intrat cu TIR-ul în ele.

Un accident care putea avea urmări foarte grave a avut loc în faţa postului de poliţie din Sânmihaiu Almaşului. Şoferul unui TIR a intrat într-o dubă de jandarmi şi o maşină de poliţie şi le-a spulberat. Ambele vehicule erau parcate în faţa postului de poliţie şi, din fericire, doar un jandarm aflat în dubă a fost rănit uşor.

Şoferul, un bărbat din localitatea Cuca, judeţul Argeş, ar fi pierdut controlul TIR-ului pe fondul oboselii la volan.

Şoferul nu băuse, dar era obosit

”În această dimineaţă (13 august n.r.), la ora 05:15, pe Drumul Naţional 1F, în localitatea Sânmihaiu Almaşului, s-a produs un accident de circulaţie. Din primele verificări efectuate de poliţişti, un asamblul de vehicule, care circula din direcţia Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din judeţul Argeş, a avariat o autospecială de poliţie, apoi una de jandarmerie, gardul sediului Postului de Poliţie Sânmihai Almaşului şi s-a oprit în gardul şi peretele unui imobil”, a anunţat IPJ Sălaj, arată observatornews.ro.

În autospeciala de jandarmi se afla un angajat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, care a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior. „Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajul, format dintr-un poliţist şi un jandarm, era de serviciu în zona Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului. Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea unităţii de parchet competente pentru a stabili cauzele şi condiţii producerii accidentului”, mai spune IPJ Sălaj

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: gds.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide