Două fete au fost accidentate mortal. Șoferița a mărturisit că a încurcat pedalele – VIDEO

Autor: ProMotor 28 feb. 2021 Știri auto

În cursul zilei de ieri, 27 februarie 2021, două fetițe au fost lovite de o mașină. S-a întâmplat în cartierul Andronache din București.

Incidentul rutier a avut loc după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp și a ricoșat pe trotuar. Revoltați, câțiva cetățeni le-au atacat pe cele două persoane din autoturismul implicat în accident.

Șoferița nu a adaptat viteza, moment în care mașina a ieșit de pe carosabil. Mașina a lovit apoi un stâlp și a ajuns pe trotuar, unde le-a lovit pe cele două fete.

Una dintre fete are 21 ani, iar cealaltă – 6 ani. Fetele au ajuns la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, dar din nefericire, ambele au decedat.

În cursul nopții trecute șoferița a fost audiată timp de trei ore. Ea a mărturisit ulterior că a încurcat pedalele. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă.

Cele două fetițe au decedat la spital

„În jurul orei 15:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe strada Mențiunii. Din primele informații, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mențiunii ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât şi pasagerul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere şi lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, arată un comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Obiectiv cu Oana Zamfir / Captură Youtube



Comentarii
Inchide