Un șofer de la STB ne arată cum se resetează un kilometraj record

Autor: ProMotor 20 mart. 2020 Știri auto

Șoferii profesioniști au cele mai multe povești cu mașini, asta pentru că petrec foarte mult timp la volan. Un astfel de șofer, care lucrează la STB, a postat pe Facebook povestea unui Mercedes-Benz Citaro care a ajuns la un număr venerabil de km. Momentul a fost fotografiat.

GALERIE FOTO

Un sofer de STB ne arată cum se resetează un kilometraj

Primul autobuz Mercedes-Benz Citaro al STB care atinge acest număr de km face parte dintr-o tranșă de 500 de unități Citaro C Facelift Euro 4 livrată între anii 2008-2009.

„Ieri, 18 martie 2020, unul dintre aceste autobuze a scris istorie, depășind pragul primului milion de kilometri. Momentul festiv a fost marcat printr-o cursă specială în timpul căreia ceasul din bord s-a resetat automat la zero. Fabricat în Mannheim, Germania, la 13 februarie 2008, vehiculul cu numărul de inventar 4803 și-a început serviciul pe linia 368, fiind mutat ulterior pe linia express 780, ce leagă Aeroportul Internațional „Henri Coandă” de Gara de Nord. Din 2019, autobuzul este repartizat pe liniile regionale, deservind locuitorii din nordul județului Ilfov care fac naveta în București. Din toată această poveste, poate cel mai important rol l-a avut șoferul lui 4803, conducându-l încă din prima zi de circulație”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Comentariile amuzante nu au întârziat să apară: „Știu un băiat dacă vreți să aibă iar 180.000 în caz că vreți să o vindeți”, a scris cineva făcând referire la obiceiul de a măslui km foarte popular la noi în țară printre samsari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide