Dovada că o mașină se poate răsturna și la viteze mici, în traficul bară la bară – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2021 Știri auto

Iată dovada că nu trebuie să ai viteză foarte mare ca să te răstorni cu mașina. Incidentul din imagine s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, în statul Philadelphia, SUA.

La începutul clipului vedem mașinile în timp ce așteaptă la semafor. După ce apare culoarea verde, mașinile se pun în mișcare. Pe măsură ce mașinile accelerează, un Hyundai aflat în fața mașinii din care se filmează, se răstoarnă după ce acroșează o mașină parcată pe partea dreaptă a drumului. Viteze cu care circula nu era mai mare de 40 de km / oră.

Dovada ca accidentele violente pot avea loc și la viteze mici

Accidentul este un exemplu minunat de ce este atât de important să conduci cu atenție, chiar și prin oraș. Chiar dacă mașina în care te afli nu se răstoarnă, există întotdeauna posibilitatea ca altcineva să te acroșeze.

Din fericire, în cazul de față, cei aflați în celelalte mașini au reușit să evite acest Hyundai până la momentul producerii accidentului, deci nu a existat niciun contact între mașini.

Nu se cunosc motivele producerii acestuia, însă, cel mai probabil, șoferul a fost distras de ceva. Nu ar fi de mirare să aflăm că șoferul viziona ceva pe smartphone în momentul impactului, sau poate chiar făcea un live pe Facebook.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @911philly_

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide