DS Automobiles lansează ediția specială Esprit de Voyage pentru DS 4 și DS 7

Autor: Bogdan Bârliga 13 mart. 2023 Știri auto

DS Automobiles a lansat o ediție specială denumită Esprit de Voyage pentru modelele DS 4 și DS 7, iar noua echipare va fi comercializată pe tot parcursul anului 2023. Ediția specială introduce detalii exclusiviste și numeroase echipări suplimentare în standard.

În primul rând DS 4 primește prin echiparea Esprit de Voyage noi elemente pentru caroserie: pe capacele oglinzilor laterale apare un nou design gravat cu laser, în timp ce partea din față prezintă DS WINGS în negru lucios între farurile DS Matrix LED Vision și grila unde au fost adăugate accente cromate. Contururile geamurilor și pragul portbagajului sunt îmbrăcate în ornamente Gloss Black. Pachetul este completat cu jantele pe 19 inch denumite Cannes tăiate în formă de diamant cu lac mat şi vopsite cu o nouă culoare mată: Anthracite Grey.

Şase culori pentru exterior pot fi combinate cu plafonul Perla Nera Black: Lacquered Grey cu mânere de aceeaşi culoare încastrate în portiere, Platinum Grey, Crystal Pearl, Perla Nera Black, Pearl White şi Velvet Red. La interior habitaclul este îmbrăcat în culoarea Pebble Grey, pe scaunele din piele granulată, plus o nouă nuanță Granite Grey, pe ornamentele laterale și pe cele ale panoului de bord îmbrăcat în piele Nappa. Pe panoul de bord apare logo-ul Esprit de Voyage și acesta este folosit inclusiv pentru pragurile portierelor.

Dotări suplimentare prin noua ediție Esprit de Voyage

Ediția specială Esprit de Voyage adaugă la dotarea standard pentru DS 4 pachetul de scaune cu acționare electrică și încălzire, masaj și ventilație pentru scaunele față, volan încălzit, portieră portbagaj cu acționare electrică, pedale din aluminiu și geamuri laterale laminate acustic. Cu această echipare DS 4 este oferit în versiunea E-TENSE 225 plug-in hybrid, precum și cu motorizări pe benzină PureTech 130 CP și diesel BlueHDi 130 CP. În România se poate configura versiunea E-TENSE 225 plug-in hybrid și motorizarea pe benzină PureTech 130 CP.

Pentru DS 7 Esprit de Voyage pe panoul de bord pielea nappa Pearl Grey este ștanțată la cald cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de artizani pentru reliefarea acestei forme. Avem o serie de linii pe pragul portierelor față și pe logo-uri, precum și pe carcasele oglinzilor laterale cu finisaje speciale. Culorile deschise se regăsesc la interior pe scaunele din piele granulată și pe ornamentele din piele nappa, în culoarea Pearl Grey, specifică acestei colecții. Covorașele de podea primesc, de asemenea, un finisaj unic, cu margini colorate, în armonie perfectă cu tonurile deschise ale habitaclului.

La exterior apare pe portiere, iar carcasele oglinzilor laterale au un model special, gravat cu laser. Forma este accentuată de ornamentele Gloss Black de pe DS Wings, din jurul geamurilor, de pe barele de acoperiș și spoilerul față, combinate cu o grilă tot în culoarea Gloss Black, intercalată cu accente cromate. Jantele exclusiviste de 19 inch denumite Oyama au și ele inserții speciale Gloss Black. Echipamentul standard este completat cu scaune față cu încălzire, masaj și ventilație, spătare reglabile pentru scaunele spate, pedale din aluminiu, iluminare interior PolyAmbient, geamuri laterale laminate acustic și portieră portbagaj cu acționare electrică și acces hands-free. Și DS 7 Esprit de Voyage este oferit în versiune E-TENSE 225 și E-TENSE 4×4 300 CP plug-in hybrid, precum și cu o motorizare diesel BlueHDi 130.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: DS Automobiles


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide