O dubiță a spulberat o mașină pe o șosea din Timiș. O cameră a surprins momentul

Autor: Marius Vișan 11 iun. 2020 Știri auto

O cameră video a surprins un accident violent pe o șosea din Timiș. S-a întâmplat joi dimineață. Un microbuz a izbit o mașină într-o intersecție din comuna Mașloc din Timiș.

În urmă accidentului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Intră în galeria foto

„Un bărbat în vârstă de 52 de ani a condus un autoturism pe DJ 691A dinspre Remetea Mică, iar la intersecția cu DJ 691 nu a respectat semnificația indicatorului stop, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 28 de ani.

În urmă impactului, autoturismul a fost proiectat în gardul unui imobil răsturnându-se pe partea stânga. Au rezultat două victime, respectiv bărbatul în vârstă de 52 de ani și încă un bărbat, de 50 de ani, pasager în autoturism.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtător de cuvânt al IPJ Timiș pentru site-ul opiniatimisoarei.ro.

Șoferii nu au consumat alcool

La testarea cu aparatul etilotest s-a demonstrat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de a urcă la volan. Momentul impactului a fost surprins de o camera de supraveghere.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide