Dublu sau nimic: Un șofer din Mangalia i-a dat pe spate pe polițiști

Autor: George Cristea 14 iun. 2021 Știri auto

Un șofer din Mangalia i-a dat pe spate pe polițiști, după ce a fost oprit de două ori în aceeași zi în timpul unor controale de rutină. Fără permis și băut, bărbatul a recidivat câteva ore mai târziu, când s-a urcat drogat la volan.

Intră în Galeria FOTO

Ce se întâmplă în Vama Veche, rămâne în Vama Veche, spune o vorbă din bătrâni. Ei bine, prin perseverență, acest șofer a reușit să devină cunoscut la nivel național, după ce a fost oprit de polițiști la un control de rutină. Bărbatul a considerat că nu i-a impresionat suficient cu alcoolemia de 0,11 la mie, prin urmare a mai trecut o dată prin fața acestora, după consumarea unei cantități neprecizate de canabis. Cu siguranță, a doua oară polițiștii au fost dați pe spate de strădania șoferului.

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 08.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din Vama Veche, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Totodată, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Un șofer din Mangalia i-a dat pe spate pe polițiști: A combătut mahmureala cu droguri

Ulterior, bărbatul a fost depistat în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive – canabis.

„În aceeaşi zi, în jurul orei 14.20, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe strada Tudor Vladimirescu din Vama Veche, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanţelor din sânge”, conform sursei citate.

Nu este prima oară când un șofer român încearcă să combată mahmureala cu droguri, în timp ce conduce fără permis o mașină neînmatriculată. Astfel de cazuri sunt mai dese decât ne-am imagina. De fapt, sunt atât de comune, încât până și minorii comit astfel de fapte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide