Ediția specială Dacia Duster Extreme SE va fi disponibilă din aprilie pe o nouă piață

Autor: Cristian Gubandru 27 feb. 2022 Știri auto

După ce a lansat ediția specială Duster Extreme SE în Franța în ianuarie, Dacia vizează acum o nouă piață. Începând din aprilie, pasionații Dacia din Marea Britanie vor putea comanda ediția specială a SUV-ului românesc. Primele unități vor fi livrate clienților în luna mai.

Dacia Duster Extreme SE este o ediție specială bazată pe nivelul de echipare Prestige. Detaliile incitante de la exterior includ inserții portocalii pe grila frontală, carcasele oglinzilor retrovizoare, barele de acoperiș și capacul portbagajului. Jantele din aluminiu vopsite în negru sunt și ele atracția acestei ediții speciale.

Interiorul se mândrește cu cusături portocalii pe tapițeria îmbrăcată în material sintetic, precum și cu detalii portocalii pe gurile de aerisire, pe cotiera centrală față, pe panourile ușilor și pe consola centrală.

Ce dotări are Duster Extreme SE

Ediția specială Duster Extreme SE vine cu toate dotările standard ale versiunii Prestige (inclusiv aerul condiționat automat și sistemul de infotainment Media Nav Evolution cu ecran tactil de 8 inci ) și adaugă cardul de acces fără cheie, două porturi USB pentru pasagerii din spate și un sistem cu mai multe camere video.

Duster Extreme este disponibil în Marea Britanie la un preț de la 17.495 de lire sterline. Duster Extreme E are vopsea exclusivă Urban Gray și jante negre de aliaj de 17 inch. Extreme SE este disponibil și în alte șapte nuanțe.

Duster Extreme SE vine cu o gamă de cinci motoare, inclusiv trei unități pe benzină, un motor diesel și un motor care poate funcționa pe benzină sau GPL.

Versiunile entry level au un motor pe benzină de 1.0 litri 89 CP, cu tracțiune față și cutie de viteze manuală cu șase trepte. Varianta pe GPL de 99 CP cu tracțiune față poate fi comandată pentru 17.495 de lire sterline.

Un motor turbo de 1,3 litri pe benzină este disponibil fie cu 128 CP, fie cu 148 CP.

Un diesel de 1,5 litri cu 114 CP este oferit cu o transmisie manuală cu șase trepte și cu tracțiune față sau cu cutie automată cu șase trepte și cu tracțiune integrală. Varianta 4×4 costă 21.465 de lire sterline.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide