Ediţie limitată pentru Volvo C70

Autor: Gabriel Grosoiu 09 nov. 2011 Știri auto

Soarta lui Volvo C70 este incertă, după ce producătorul suedez a hotărât să închidă fabrica din Uddevalla, unde se produce decapotabila. Totuşi, se pare că scandinavii nu sunt prea hotărâţi să renunţe la C70, din moment ce tocmai au prezentat ediţia specială Inscription Edition, pregătită pentru Salonul Auto Los Angeles, care se va desfăşura luna aceasta.

Dotările care vor scoate ediţia specială din mulţimea de C70-uri, la capitolul aspectului exterior, sunt jantele de 18 inchi, cu marginile negre, luminile de zi cu LED-uri, evidenţiate de ornamentele cromate, precum şi grila frontală, vopsită şi ea în negru gloss.

Interiorul beneficiază de tapiţeria de piele Sovereign Hide, de bordul îmbrăcat în piele, precum şi de ornamentele de aluminiu. Ediţia specială Inscription Edition va putea fi însoţită de oricare dintre motorizările suedezei, indiferent dacă este vorba de gama diesel sau de gama de benzinare a maşinii.

Detaliul final care va face diferenţa dintre un Volvo C70 de serie mare şi exclusivistul Inscription va fi vopseaua. Pentru ediţia specială vor fi disponibile trei nuanţe noi: Black Stone, Black Sapphire şi Ice White. Cei care vor dori să-şi parcheze un Inscription Edition în faţa casei, ar trebui să se grăbească. Doar 2000 de exemplare vor fi produse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide