Ediție specială Huntsman pentru Bentley Continental GTC și Bentayga

Autor: Adrian Somai 28 mai 2023 Știri auto

Bentley prezintă la sfârșitul acestei săptămâni o ediție specială Huntsman pentru două dintre cele mai importante modele din gama sa, și anume Continental GTC Speed și Bentayga EWB. Printre noutățile pregătite de Bentley și de colaboratorii săi pentru aceste modele speciale se numără o serie de materiale noi la interior și câteva vopsele exclusive pentru exterior, potrivit Motor1.

Modelele Huntsman Edition au fost create de cei de la Bentley în colaborare cu Jack Barclay, cunoscut drept cel mai vechi vânzător al constructorului britanic. Totodată, la acest proiect au contribuit și cei de la magazinul Huntsman, unul dintre creatorii de vestimentație din cadrul concursului Savile Row din Marea Britanie. Bineînțeles, nu trebuie uitați nici specialiștii din cadrul echipei de personalizare Mulliner.

Așa cum spuneam și mai devreme, ambele modele sunt vopsite la exterior într-o nuanță de culoare exclusivă. Astfel, SUV-ul Bentayga EWB ne este prezentat într-o nuanță de vișiniu metalizat, în timp ce Continental GTC Speed a fost vopsit într-o nuanță de gri satinat. Bentayga EWB este echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 22 inci vopsite în argintiu și cu accente vișinii, în timp ce Continental GTC Speed dispune de același tip de jante vopsite în negru.

Ediție limitată Huntsman de 5 exemplare

Surprizele pregătite de britanicii de la Bentley continuă la interior, acolo unde ambele modele au primit tapițerie din piele Portland și Damson. De asemenea, printre materialele ce se regăsesc acum la interior se regăsește și tweed-ul. Totodată, pot fi observate și niște embleme speciale montate la nivelul habitaclului și o siglă Huntsman în zona tetierelor.

Fiind vorba despre o ediție specială, constructorul britanic își dorește să ofere înainte de toate exclusivitate. Astfel, Bentley va construi numai 5 exemplare pentru fiecare model. Cei care vor cumpăra aceste modele ediție specială vor primi și un sacou creat de Huntsman. Prețurile pentru cele două modele nu au fost anunțate încă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide