Electricul Jaguar I-Pace primește o serie de îmbunătățiri

Autor: Adrian Somai 12 ian. 2023 Știri auto

La cinci ani de la prezentarea oficială pe piața auto europeană, Jaguar I-Pace primește o serie de îmbunătățiri în startul lui 2023. Piața auto actuală se dovedește a fi din ce în ce mai competitivă, iar constructorii sunt conștienți de faptul că trebuie să aducă îmbunătățiri modelelor pe care le au disponibile în portofoliu pentru ca acestea să rămână în atenția clienților.

Modelul cu zero emisii al celor de la Jaguar a mai primit de-a lungul anilor mai multe îmbunătățiri, însă startul noului an aduce un nou pachet suplimentar de noutăți. La nivel tehnic nu avem parte de niciun fel de surprize, potrivit Motor1, însă la nivel estetic britanicii ne propun câteva lucruri interesante.

În primul și primul rând, putem observa o nouă grilă frontală, finisată în nuanța Grey Atlas. Aceeași nuanță o mai putem observa și la nivelul mai multor elemente aerodinamice de la exterior. De asemenea, mai remarcăm cu această ocazie o variantă revizuită a emblemei Jaguar.

Mai departe, versiunea I-Pace 400 Sport este echipată acum cu un set de jante noi, cu dimensiuni de până la 22 de inci. În plus, modelul a mai primit un plafon panoramic, cu secțiunea din spate vopsită în negru. Printre culorile noi pe care le oferă producătorul britanic se mai numără acum nuanțele satinate Grey Eiger și Grey Carpathian.

Noutăți și la nivelul habitaclului

Producătorul britanic a pregătit pentru I-Pace mai multe noutăți și la nivel interior, acolo unde pasagerii se vor bucura de un sistem multimedia Pivi Pro. De asemenea, va fi disponibilă conexiunea Apple Car Play și Android Auto. În plus, mai avem un sistem de navigație what3words și asistentul virtual Alexa. Potrivit celor de la Jaguar, sistemul multimedia suportă actualizări over-the-air.

Așa cum spuneam și mai devreme, Jaguar nu a pregătit niciun fel de surprize la nivel tehnic. Astfel, avem în continuare două motoare electrice care dezvoltă împreună 400 de cai. În aceste condiții, viteza maximă este de 200 km/h, în timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat în 4.8 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jaguar


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide