Eleva unei școli de șoferi a rănit un pieton care traversa neregulamentar

Autor: Andreea Ditcov 13 ian. 2023 Știri auto
Eleva unei școli de șoferi a rănit un pieton care traversa neregulamentar

Eleva unei școli de șoferi din județul Galați a rănit un pieton care se angajase în traversarea neregulamentară a unei porțiuni de drum.

Poliția a deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare din culpă. Conform celor transmise de Inspectoratul Județean de Poliție Galați, accidentul a avut loc pe 11 ianuarie 2021, în jurul orei 16, pe strada Tecuciul Nou din municipiul Tecuci, scrie Adevărul.ro.

În urma accidentului, victima a fost rănită și a avut nevoie de asistență medicală.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că o tânără, în vârstă de 22 de ani, din satul Drăgușeni, județul Galați, în calitate de elev, în timp ce conducea un autoturism în regim școală pe strada mai sus menționată, și era însoțită de un instructor auto, cu vârsta de 42 de ani, din satul Bucești, județul Galați, a acroșat și accidentat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Tecuci, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Pietonul a fost transportat la spital. Au fost preluate probe biologice de la cei trei

Pietonul care traversa neregulamentar a fost mai apoi transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, unde a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Eleva școlii auto, dar și instructorul care se afla în mașina-școală au fost testați alcoolscop. În ambele cazuri, rezultatul a fost unul negativ. Pentru continuarea investigației, au fost recoltate la spital probe biologice de la cele trei persoane implicate în accident, pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor.ro


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide