Elon Musk ar putea renunța la funcția de CEO al Twitter. Care este condiția?

Autor: Andreea Ditcov 21 dec. 2022 Știri auto
Elon Musk ar putea renunța la funcția de CEO al Twitter. Care este condiția?

Elon Musk a spus că va renunța la funcția de CEO al Twitter de îndată ce va găsi un înlocuitor „suficient de nebun pentru a accepta postul”.

Cu toate acestea, Musk plănuiește să păstreze controlul asupra echipelor de software și servere de la compania de social media, domenii cheie care îi vor permite să controleze deciziile legate de produse.

Musk a postat decizia sa pe Twitter ca răspuns la un sondaj pe care l-a lansat în urmă cu câteva zile, în care i-a întrebat pe utilizatori dacă ar trebui să demisioneze din funcția de șef al companiei. Peste 10 milioane de oameni, sau 57,5% dintre respondenți, au votat că ar trebui să părăsească postul, scrie hotnews.ro.

Musk s-a declarat hotărât să respecte rezultatul sondajului

Musk a spus anterior că va respecta rezultatele sondajului pe care l-a lansat după politicile recente ale Twitter.

Antreprenorul, care conduce și Tesla și SpaceX, a preluat controlul companiei de social media în octombrie printr-o achiziție de 44 de miliarde de dolari.

Musk a indicat anterior că nu intenționează să rămână pe primul loc în compania Twitter pe termen lung.

Șeful Tesla nu a răspuns direct la rezultatele sondajului pentru mai mult de o zi după încheierea acestuia, dar a reacționat la mai multe tweet-uri care sugerau că sondajul ar fi putut fi infiltrat de boți sau că nu era un eșantion reprezentativ pentru ceea ce își dorea oamenii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură YouTube - Tesla


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide