Tesla Model Y, modificată în Germania pentru a putea rula în off-road

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Off-road la volanul unui Tesla Model Y?! Sigur, este o imagine pe care cu greu ne-o putem imagina în condiții normale, însă germanii de la Delta 4×4 și-au dorit să transpună în realitate această idee. În cele din urmă, au gândit un pachet special care îi permite lui Model Y să se descurce fără probleme în off-road.

Specialiștii germani în tuning de la Delta 4×4 nu sunt la primul proiect de acest fel, aceștia obisnuindu-ne și în anii anteriori cu transformarea unor modele de așa natură încât să se descurce fără probleme în off-road. Cel mai nou proiect al companiei germane îl are în prim plan pe Tesla Model Y, un model cu zero emisii care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare.

Pentru început, germanii au ridicat suspensia cu 35 de milimetri, ceea ce înseamnă că și garda la sol a lui Model Y a crescut până la 22 de centimetri, potrivit Motor1. De asemenea, a fost mărit ecartamentul cu 60 de milimetri. Nu în ultimul rând, specialiștii germani în tuning de la Delta 4×4 au mai echipat modelul și cu un set de jante ehipate cu anvelope speciale.

Fără modificări la nivel tehnic

Lucrurile nu se opresc însă aici, Tesla Model Y primind în plus un portbagaj amplasat pe plafon, acesta putând fi de ajutor în cazul în care trebuie transportată o roată de rezervă sau niște canistre cu apă. În cazul portbagajului, putem remarca și o bandă de lumini cu LED ce a fost integrată. Detalii despre partea tehnică nu au fost furnizate, însă cel mai probabil sistemul de propulsie nu a suferit niciun fel de modificări.

Potrivit anunțului celor de la Delta 4×4, elementele folosite pentru transformarea lui Tesla Model Y într-un model dedicat off-road-ului pot fi achiziționate individual. Astfel, kit-ul de suspensie are un preț de 900 de euro, în timp ce jantele cu anvelope speciale costă 4.500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Delta 4x4


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide