Elon Musk întreabă utilizatorii Twitter dacă să plece de la conducerea platformei

Autor: Adrian Somai 19 dec. 2022 Știri auto
Elon Musk întreabă utilizatorii Twitter dacă să plece de la conducerea platformei

Problemele par să nu se mai termine pentru Elon Musk, noul șef al Twitter reușind deja să intre în dizgrația utilizatorilor platformei de socializare. După ce a recunoscut că a făcut o greșeală atunci când a decis o nouă restricție pe platformă, Musk i-a întrebat pe utilizatorii Twitter dacă ar trebui să rămână la conducerea platformei sau dacă ar trebui să demisioneze.

Rezultatele nu sunt cu siguranță cele pe care Musk le-ar fi așteptat, mai mult de jumătate dintre utilizatorii care au răspuns la sondaj fiind de părere că o demisie ar fi cea mai bună soluție în momentul de față. Mai exact, cu cinci ore înaintea închiderii sondajului, 53.6% dintre respondenti au răspuns afirmativ, cum că Musk ar trebui să plece de la conducerea platformei.

Anterior, Twitter a emis un comunicat prin care își anunța utilizatorii că nu vor mai avea voie să posteze link-uri către mai multe rețele de socializare concurente, potrivit Business Insider. Decizia lui Elon Musk nu a fost deloc primită cu bucurie de utilizatorii platformei însă, care i-au cerut socoteală miliardarului.

Utilizatorii riscă să rămână fără conturi pe platforma Twitter

„Twitter nu mai permite promovarea gratuită a anumitor rețele sociale pe Twitter”, a fost anunțul pe care l-au primit utilizatorii recent, rețelele concurente vizate fiind Facebook, Instagram, Mastodon, Tribel, Truth Social, Post și Nostr. De asemenea, comunicatul Twitter face referire și la “link-uri către agregatoare de rețele sociale”.

Utilizatorii care vor încălca această regulă riscă să rămână fără conturi pe platforma Twitter. „Dacă încălcările acestei reguli rămân un act izolat sau constituie o primă neconformare, vom putea lua un anumit număr de măsuri, mergând de la suprimarea unuia sau mai multor tweet-uri şi până la închiderea temporară a contului sau conturilor”, dar apoi „orice recidivă va antrena suspendarea permanentă”, au fost anunțați utilizatorii.

Elon Musk o ține însă din scandal în scandal, în urmă cu câteva zile o altă decizie a acestuia stârnind furia utilizatorilor Twitter. Atunci, Twitter suspenda conturile mai multor jurnaliști, Musk susținând că postările acestora i-ar fi pus viața în pericol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide