Elon Musk întreabă utilizatorii Twitter dacă să plece de la conducerea platformei

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Problemele par să nu se mai termine pentru Elon Musk, noul șef al Twitter reușind deja să intre în dizgrația utilizatorilor platformei de socializare. După ce a recunoscut că a făcut o greșeală atunci când a decis o nouă restricție pe platformă, Musk i-a întrebat pe utilizatorii Twitter dacă ar trebui să rămână la conducerea platformei sau dacă ar trebui să demisioneze.

Rezultatele nu sunt cu siguranță cele pe care Musk le-ar fi așteptat, mai mult de jumătate dintre utilizatorii care au răspuns la sondaj fiind de părere că o demisie ar fi cea mai bună soluție în momentul de față. Mai exact, cu cinci ore înaintea închiderii sondajului, 53.6% dintre respondenti au răspuns afirmativ, cum că Musk ar trebui să plece de la conducerea platformei.

Anterior, Twitter a emis un comunicat prin care își anunța utilizatorii că nu vor mai avea voie să posteze link-uri către mai multe rețele de socializare concurente, potrivit Business Insider. Decizia lui Elon Musk nu a fost deloc primită cu bucurie de utilizatorii platformei însă, care i-au cerut socoteală miliardarului.

Utilizatorii riscă să rămână fără conturi pe platforma Twitter

„Twitter nu mai permite promovarea gratuită a anumitor rețele sociale pe Twitter”, a fost anunțul pe care l-au primit utilizatorii recent, rețelele concurente vizate fiind Facebook, Instagram, Mastodon, Tribel, Truth Social, Post și Nostr. De asemenea, comunicatul Twitter face referire și la “link-uri către agregatoare de rețele sociale”.

Utilizatorii care vor încălca această regulă riscă să rămână fără conturi pe platforma Twitter. „Dacă încălcările acestei reguli rămân un act izolat sau constituie o primă neconformare, vom putea lua un anumit număr de măsuri, mergând de la suprimarea unuia sau mai multor tweet-uri şi până la închiderea temporară a contului sau conturilor”, dar apoi „orice recidivă va antrena suspendarea permanentă”, au fost anunțați utilizatorii.

Elon Musk o ține însă din scandal în scandal, în urmă cu câteva zile o altă decizie a acestuia stârnind furia utilizatorilor Twitter. Atunci, Twitter suspenda conturile mai multor jurnaliști, Musk susținând că postările acestora i-ar fi pus viața în pericol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide