Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu. Comentariul lui Vitali Klitschko

Autor: Marius Vișan 15 mart. 2022 Știri auto

Elon Musk l-a provocat pe Putin la o luptă fizică pentru soarta Ucrainei – iar guvernul rus a răspuns.

„Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”, a scris Elon Musk pe Twitter. Musk a scris atât numele lui Putin, cât și cuvântul Ucraina cu litere chirilice. Dar, în timp ce numele lui Putin a fost scris în limba rusă, Ucraina a fost scris în ucraineană.

Este o dovadă de sprijin din partea celui mai bogat om din lume față de situația dificilă a cetățenilor ucraineni după invazia neprovocată a Rusiei, în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Postarea a fost ”comentată” de Vitali Klitschko, care a lăsat aceste 3 emoticoane: ??????.

Vitali Klitschko este primarul Kievului din anul 2014. Vitali Klitschko (50 ani) este și fost campion mondial la categoria grea în box, el apărându-și titlul WBC de 12 ori.

Pe Twitter, Elon Musk l-a provocat la duel pe președintele Rusiei, iar replica a venit prompt

Cu versurile poetului rus Aleksandr Puşkin, Moscova, prin intermediul lui Dimitri Rogozin, directorul programului spaţial rusesc (Roscosmos), i-a răspuns lui Elon Musk.

„Tu, micuţule, eşti încă tânăr”, a răspuns Rogozin, citându-l pe Puşkin. „Eşti slab să concurezi, ar fi doar o pierdere de timp”, a adăugat acesta.

Musk a fost deschis în ceea ce privește susținerea sa față de Ucraina. Sprijinul său nu s-a limitat la provocarea lansată președintelui rus pe Twitter. CEO-ul Tesla și SpaceX ajută concret mișcarea de rezistență ucraineană.

El a oferit internet ucrainienilor prin intermediul sateliților Starlink. Antenele de satelit necesare pentru ca serviciul Starlink să funcționeze au început să sosească la doar o zi după anunțul lui Musk.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Wikipedia, Twitter


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide