Elon Musk: Tesla este prioritatea mea numărul unu

Autor: Adrian Somai 13 ian. 2023 Știri auto

Elon Musk nu are deloc liniște după ce a preluat Twitter în ultima parte a anului trecut, problemele tinându-se scai de el. Mai întâi, investiția masivă făcută de Musk în Twitter nu a fost deloc bine văzută de investitorii Tesla, drept pentru care acțiunile gigantului auto au scăzut semnificativ la finalul anului trecut. Apoi, averea omului de afaceri a scăzut considerabil. Iar dacă asta nu era de ajuns, Musk nu are liniște nici măcar la Twitter, acolo unde utilizatorii rețelei sociale îl contestă din ce în ce mai vocal.

Investitorii Tesla l-au acuzat mai mult sau mai puțin direct pe Musk că nu ar mai avea timp să se ocupe serios de companie după preluarea Twitter. Investitorul Leo KoGuan a fost unul dintre cei mai vocali contestatari ai lui Musk în ultima perioadă, el publicând chiar pe Twitter o postare prin care spunea că “Musk a abandonat Tesla, iar Tesla nu mai are un CEO activ la acest moment”. Nici Ross Gerber nu s-a arătat mai încântat de acest lucru, cerând chiar o decizie a consiliului director Tesla cu privire la Musk.

Musk rămâne factorul principal de decizie și la Twitter

Musk vrea însă acum să lămurească acest lucru, trimițând o scrisoare internă către angajații Twitter în care afirma faptul că Tesla rămâne prioritatea sa numărul 1. Potrivit InsideEVs, jurnaliștii de la The New York Times au intrat în posesia unui e-mail trimis de Musk către angajații Twitter în care le spunea că va fi disponibil pentru ședințele Twitter abia după ce își va termina cea mai mare parte din treabă la Tesla.

În același timp însă, Musk le-a transmis angajaților săi că tot el este cel care trebuie să își dea acordul final în cazul schimbărilor majore legate de rețeaua de socializare. Lucrurile se dovedesc a fi destul de complicate în ceea ce privește Twiiter în acest moment, însă Musk are încredere că produsul final va fi unul de top.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide