Este unul dintre cele mai rare modele Dacia. Cât costă Duster Pick-up cu noua siglă – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 21 mart. 2023 Știri auto

Dacia Duster a primit o nouă identitate și acum au apărut și caroseriile de tip pick-up, iar prețurile pentru un astfel de exemplar nu sunt mici.

Dacia a trecut printr-o schimbare de imagine, adoptând o nouă ideologie de brand și o nouă siglă, mai modernă. De această nouă identitate se bucură toate modelele din gama producătorului de la Mioveni.

Inclusiv Dacia Duster a primit această actualizare, dar mai există o mașină pe care Dacia nu o vinde în mod direct. Este vorba despre Duster Pick-up, o camionetă bazată pe popularul SUV românesc. Dacia nu produce acest format de caroserie în mod oficial, de conversie ocupându-se carosieri acreditați.

Sunt mașini destul de rare, iar acum că poartă și noua siglă a brandului, aceste modele se numără printre cele mai rare exemplare de Dacia ale momentului.

Dacia Duster Pick-up cu noua siglă – Care este prețul exclusivității?

Am găsit un astfel de exemplar listat la vânzare pe site-ul  de anunțuri Mobile.de, iar prețul nu este deloc mic. Pentru exemplarul pe care l-am găsit, vânzătorul cere suma de 34.880 de euro. Această mașină este cu aproximativ 10.000 de euro mai scumpă decât un Duster Extreme, versiunea de top a SUV-ului românesc.

Pentru 34.880 de euro primești o Dacia Duster Pick-up cu doar 14 kilometri la bord, așa că avem de-a face cu un vehicul nou, foarte puțin rulat. Sub capotă regăsim motorul de 1,5 litri, pe motorină, care dezvoltă 115 CP și 260 Nm de cuplu, fiind un propulsor care probabil că se pretează mai bine în cazul unui vehicul cu caracter utilitar. Transmisia este manuală cu șase trepte și are și tracțiune integrală.

Partea din față a rămas aceeași, diferența fiind făcută de bena de care dispune acum mașina. Duster Pick-up vine și cu o protecție pentru lunetă, astfel încât încărcătura să nu ajungă peste pasageri. Per total, pare a fi un Duster destul de bine echipat, dat fiind faptul că are jante din aliaj, senzori de parcare și sistem multimedia cu ecran tactil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide