Există viață după coronavirus. Ce se întâmplă la uzinele de mașini din Wuhan?

Autor: Elena Luchian 12 mart. 2020 Știri auto
Există viață după coronavirus. Ce se întâmplă la uzinele de mașini din Wuhan?

Există viață după coronavirus chiar și în orașul în care a izbucnit epidemia. La scurt timp după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial pandemie, în urma unui tsunami de îmbolnăviri, industria auto își reia treptat activitatea în China.

China înregistrează o scădere a ritmului de îmbolnăviri, iar constructorii auto își readuc angajații în uzine după o pauză prelungită forțată de epidemia de coronavirus. Aproape 81.000 de cazuri de îmbolnăviri și peste 3.100 de decese s-au înregistrat în China.

Honda este primul producător auto care își reia activitatea în orașul Wuhan. După o lună de pauză, producția modelului Honda CR-V, rezervat pieței locale, cea mai importantă pentru producătorul nipon, a fost reluată.

Ce mașini se construiesc în Wuhan, orașul paralizat de coronavirus?

Autoritățile chineze au ridicat restricțiile impuse în luna februarie pentru mai multe companii din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, iar angajații s-au întors la seriviciu.

Și Nissan, care deține un centru de producție în provincia Hubei și unul în provincia Henan, intenționează să reia activitatea până la sfârșitul acestei săptămâni.

Se redeschid treptat la Wuhan birouri, școli și uzine.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide