Facelift de 2012, pentru Renault Twingo RS

Autor: Gabriel Grosoiu acum 8 ani Știri

După ce a a beneficiat de un facelift, în cursul toamnei trecute, promovat inclusiv printr-o serie de reclame controversate, a venit timpul pentru ca şi performerul clasei mini de la Renault să fie upgradat.

Astfel, Renault Twingo RS se poate lăuda cu o prezenţă scenică îmbunătăţită, datorită noilor blocuri optice şi a barei de protecţie frontale, inspirată de cea prezentă pe fratele mai mare, Clio RS.

Posteriorul a primit şi el noile stopuri ale gamei Twingo, alături de un difuzor de aer amplasat pe bara de protecţie şi un eleron de dimensiuni deloc neglijabile. Jantele Reanult RS sunt vopsite în negru, în perfectă armonie cu celelalte accesorii ale caroseriei.

Sub capotă, acelaşi motor pe benzină de 1,6 litri şi 133 CP îşi va face datoria ca şi până acum, eliminând în atmosferă doar 150 g de CO2/ km şi mulţumindu-se cu un consum mediu de doar 6,5l/100 km parcurşi. Noul Twingo RS va fi disponibil şi în varianta Gordini, din luna februarie, când va fi lansat oficial pe piaţa europeană.Comentarii
Inchide