Hyundai Bayon Facelift: Crossover-ul se bucură de modificări estetice subtile și de mai multă tehnologie în standard

Autor: Ionuț Vîlciu 18 ian. 2024 Știri auto

Hyundai a dezvăluit actualizarea pentru crossover-ul Bayon. Au fost operate modificări estetice minime, însă mai mult echipament va fi inclus în standard.

Lansat inițial în 2021, Hyundai Bayon intră în noul an cu o actualizare ce aduce câteva modificări stilistice și mai mult echipamente incluse în versiunea de bază. Designerii de la Hyundai au ales să nu schimbe radical aspectul micului crossover, oferindu-i câteva modificări subtile, dar de de efect.

La exterior, Bayon a primit o bară redesenată, ce include o grilă nouă, deasupra căreia a fost montată o nouă bară luminoasă LED, care să confere mașinii un aer mai modern. Acest element ne aduce aminte de noua generația Hyundai Kona și de al său Seamless Horizon, o bandă LED ce servește drept DRL. De asemenea, cantitatea de plastic negru mat a fost redusă, ceea ce conferă mașinii un aspect mai curat.

Bayon facelift va fi disponibil cu noi modele de jante, care să complimenteze noile elemente de design. În partea din spate avem o abordare similară, cu stopuri noi și o bară de protecție redesenată, cu mai puțin plastic de culoare neagră.

Hyundai Bayon va oferi clienților mai mult echipament în standard

Interiorul lui Bayon era deja destul de modern, însă pentru 2024 au fost operate câteva modificări. Spre exemplu, ecranul central de 10,25 este acum inclus în standard. De asemenea, indiferent de piața pe care va fi vândut, Bayon va avea un instrumentar de bord digital. Hyundai anunță că sistemul de navigație al mașinii suportă acum și update-uri over-the-air.

Cât despre motorizări, Hyundai nu a menționat nimic concret, ceea ce înseamnă că doritorii vor avea la dispoziție, cel mai probabil, aceeași gamă de motoare pe benzină ca și până acum. Motorul de bază oferit în România este un 1.2 litri, aspirat, ce produce 84 CP și este cuplat la o transmisie manuală în 5 trepte. Celălalt motor este un 1.0 litri turbo, cu tehnologie mild-hybrid, ce produce 100 CP. Acesta poate fi cuplat cu o transmisie manuală cu 6 trepte sau cu una automată cu 7 rapoarte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide