Ferrari a anunțat componența noii conduceri. Obiectivul: electrificarea gamei

Autor: Daniel Samoilă 11 ian. 2022 Știri auto
Ferrari a anunțat componența noii conduceri. Obiectivul: electrificarea gamei

Ferrari și-a prezentat noua conducere, la început de 2022. Obiectivul producătorului auto este de a adopta electrificarea gamei.

Producătorul de la Maranello l-a anunțat în poziția de CEO pe Benedetto Vigna în luna septembrie. Acesta are sarcina să conducă compania în perioada următoare, când marca auto de lux se va concentra pe construirea modelelor electrice.

Astfel, mai multe segmente cheie de operațiuni vor fi subordonate direct CEO-ului: ”Dezvoltarea produselor şi cercetarea şi dezvoltarea”, ”Digital şi date” şi ”Tehnologii şi infrastructuri”.

Ferrari și-a anunțat noua conducere

Potrivit news.ro, Gianmaria Fulgenzi, prezent la Ferrari din 2002, va deveni noul director de dezvoltare a produselor. Ernesto Lasalandra a lăsat compania STMicro pentru a fi noul șef de cercetare şi dezvoltare al Ferrari.

Totodată, Silvia Gabrielli a fost numită director pentru sectorul digital şi date.

Acum două săptămâni, Ferrari a anunțat un logo aniversar. Producătorul auto italian sărbătorește 75 de ani de existență în 2022.

Ferrari își propune obiective mărețe pentru 2022. Constructorul italian va lansa un SUV high-end numit „Purosangue”, iar pe plan sportiv Scuderia Ferrari speră să aibă un monopost competitiv în Formula 1, pentru a concura cu Mercedes și Red Bull.

Recent, Ferrari a lansat și un model exclusivist – SP3. Acesta este cel de-al treilea model din seria specială Ferrari Icona, care mai cuprinde Monza Sp1 și Monza Sp2, lansate în 2018.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: cotidianul.md



Comentarii
Inchide