Un Ferrari California, căutat în Germania, a fost descoperit la Brăila. Mașina fusese furată cu o zi înainte – VIDEO

Autor: ProMotor 17 mai 2021 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Brăila au descoperit un Ferrari California cu probleme juridice.

Autoturismul, aproximat la o valoare de 788.000 de lei, figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania, alertă introdusă cu doar o zi înainte.

”În data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Ferrari California, înmatriculat în Germania, condus de un cetăţean irakian în vârstă de 40 de ani”, informează Poliția de Frontieră.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare.

Alerta fusese introdusă cu o zi înainte de data descoperirii polițiștilor români

Cu această ocazie oamenii legii au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, cu o zi înainte.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul este achiziţionat în sistem leasing şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 788.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Intră în GALERIA FOTO

Nu este singurul autoturism de lux cu probleme juridice, descoperit de polițiștii de frontieră în luna mai

În data de 05 mai 2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităţii Valul lui Traian, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism de lux, marca Audi, model SQ7, înmatriculat in Germania. Având suspiciuni cu privire la provenienţa acestuia, maşina a fost oprită în localitatea Făclia, judeţul Constanţa, pentru verificări.

Astfel, poliţiştii de frontieră au identificat două persoane de sex masculin, un cetățean turc, în vârstă de 50 ani, conducătorul autoturismului și un pasager, un cetățean roman în vârstă de 71 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia de frontiera



Comentarii
Inchide