Ferrari de peste 300.000 de euro, mistuit de flăcări. Totul pentru o cascadorie pe YouTube – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 aug. 2023 Știri auto

Un youtuber și-a văzut Ferrari-ul F8 Tributo arzând din temelii după ce l-a condus pe un lan de porumb. Mașina nu a mai putut fi recuperată.

Ferrari se numără printre cele mai exclusiviste branduri auto din lume, fiind un producător exotic, care produce volume relativ mici de mașini. Sunt automobile la care, probabil, cei mai mulți dintre noi doar visează, iar distrugerea unei astfel de mașini este un peisaj destul de trist.

Youtuberul WhistlinDiesel și-a făcut un nume cu ajutorul cascadoriilor îndrăznețe și prin proiectele îndrăznețe pe care le face. El a devenit sinonim cu distrugerea mașinilor și tocmai a stricat încă două, anume un Ferrari F8 Tributo și un Chrysler Pacifica închiriat. De data aceasta, însă, cele două vehicule au fost distruse din neatenție, ci nu pentru că ar fi vrut să incendieze o mașină care, conform spuselor sale, costă 400.000 de dolari (368.536 de euro).

Cum a luat foc Ferrari-ul în valoare de sute de mii de euro?

Ca parte a unei serii în care testează durabilitatea Ferrari-ului F8, WhistlinDiesel a dus mașina pe un câmp din Waco, Texas și a condus-o printr-un lan de porumb care era deja cultivat, dar plin de rămășițe uscate. Chiar dacă la prima vedere lucrurile par să decurgă destul de bine pentru clipul său, situația a luat rapid o întorsătură nefastă.

În timp ce YouTuberul conducea mașina de sute de mii de euro pe câmpul cu resturi uscate, echipa sa de filmare a observat flăcări ieșind din spatele mașinii. El a oprit imediat Ferrari-ul și a ieșit din mașină, la fel ca și pasagerul său și toți cei din Chrysler-ul din care filmau. Incendiul pare să fi început de la evacuare și s-a extins rapid, înghițind roata din spate de pe partea pasagerului. Din păcate, nimeni nu avea apă și, în ciuda eforturilor lor de a stinge flăcările cu băuturi energizante, acesta a început să se răspândească rapid.

Și mașina din care filmau, un Chrysler Pacifica închiriat, a fost rapid cuprins de flăcări din cauza motorului încins care a aprins resturile de porumb de pe sol. Echipa a realizat că nu există nicio modalitate de a stinge flăcările care învăluie rapid cele două mașini, așa că au chemat pompierii și și-au scos bunurile care mai puteau fi recuperate din cele două mașini care ardeau.

La fața locului au sosit echipaje de pompieri câteva minute mai târziu și au stins rapid flăcările care începuseră să se extindă peste lanul de porumb. Cu toate acestea, nu au putut salva niciunul dintre cele două mașini. Ferrari-ul a ars complet, rămânând doar bucăți din ce era o dată un supercar italian de top.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: WhistlinDiesel / YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide