Ferrari Purosangue a ajuns pe Autovit cu prețuri astronomice. Un milion de euro îți cumpără cel mai nou model al italienilor

Autor: Ionuț Vîlciu 03 apr. 2024 Știri auto

Ferrari Purosangue a făcut furori încă de la lansarea oficială din 2022, iar acum modelul italian apare la vânzare în România, pe Autovit. Prețurile pentru primul model cu 4 uși de la Ferrari se apropie de un milion de euro.

Ferrari nu a vrut să rămână pe dinafară, astfel că, în 2022, a lansat primul său model cu 4 uși, cu alură de SUV, dar pe care nu vrea să îl considere un Sports Utility Vehicle, cu toate că acesta îi este scopul.

Primul super SUV al producătorului italian are tot ce îi trebuie pentru a concura cu mașini de lux precum Rolls-Royce Cullinan sau Lamborghini Urus. Sub capota lungă a lui Purosangue a fost montat un motor V12 de 6,5 litri, natural aspirat, care produce o putere impresionantă de 725 CP și un cuplu maxim de 716 Nm. Aceste valori îi permit să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,3 secunde și să atingă o viteză maximă de peste 310 km/h.

Nu unul, ci două Ferrari Purosangue sunt de vânzare pe Autovit

În iarna acestui an vă prezentam unul dintre primele exemplare înmatriculate în România, un Ferrari Purosangue galben, care fost surprins în București și care a stârnit discuții pe grupurile de Facebook.

Nu a durat mult ca modelul italian să ajungă la vânzare pe Autovit, acolo unde am găsit două exemplare ale primului SUV din Maranello, ambele fiind listate cu prețuri de aproape un milion de euro fiecare.

Cel mai „ieftin” dintre cele două exemplare este listat cu prețul de 918,680 de euro cu TVA inclus. Dealerul specifică faptul că mașina se aduce pe comandă și va fi livrată în a doua jumătate a acestui an.

Cea de-a doua mașină este listată pe Autovit cu suma de 999.980 de euro cu TVA inclus, find disponibilă tot prin comandă, cu livrare în circa două săptămâni și este vândut ca automobil second-hand, cu 299 de kilometri la bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide