Flota poliției din Dubai se mărește. Forțele de ordine vor avea în dotare un nou Lamborghini Urus Performante

Autor: Ionuț Vîlciu 16 ian. 2024 Știri auto

Poliția din Dubai primește o nouă mașină în flota sa de milioane de euro. Este vorba despre un exemplar de Lamborghini Urus Performante.

Luna trecută, poliția italiană a primit un Lamborghini Urus Performante și, pentru a nu se lăsa mai prejos, poliția din Dubai anunță că se echipează pentru noul an cu un exemplar de Urus Performante.

La o ceremonie specială desfășurată la Dubai Airshow 2023, Paolo Sartori, șeful regional Automobili Lamborghini pentru Orientul Mijlociu și Africa, a predat cheile super SUV-ului generalului-maior Ahmed Mohammed bin Thani, comandantul șef interimar al poliției din Dubai.

„Suntem încântați să continuăm colaborarea cu poliția din Dubai, sprijinindu-i în misiunea lor crucială de siguranță publică. După livrarea noastră în forță a unui Urus în 2022, această nouă ediție Urus Performante va fi folosită pentru a îndeplini o serie de sarcini publice și, mai presus de toate, va contribui la îmbunătățirea securității și siguranței orașului, această inițiativă demonstrând și mai mult vechimea mărcii noastre aici în Emiratele Arabe Unite”, a declarat Paolo Sartori.

Poliția din Dubai are un nou Lamborghini în flotă

Echipat cu un motor V8 twin-turbo care oferă 666 CP de și 850 Nm cuplu maim, Urus Performante sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 3,3 secunde și are o viteză maximă de 306 km/h. Adaptat la nevoile poliției, Urus Performante a intrat în serviciu la Poliția din Dubai după o perioadă de pregătire și modificări ale mașinii pentru a o adapta la cerințele de lucru ale poliției.

Mașina a fost colantată în culorile tradiționale ale poliției din Dubai, cu accente verzi pe un fundal alb. Spoilerul spate este echipat cu o bară luminoasă LED albastră de combinată cu o sirenă electrică. Interiorul, pe de altă parte, a fost personalizat cu diverse elemente esențiale pentru poliția din Dubai, inclusiv o cutie blindată pentru arme, un afișaj de mesaje rabatabil, un compartiment special în portbagaj pentru depozitarea echipamentelor de service și un defibrilator pentru prim ajutor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lamborghini


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide