Fisker publică un nou teaser cu electricul PEAR, cel mai accesibil model din gama americanilor

Autor: Mihai Morcovescu 27 mai 2022 Știri auto

Producătorul american de mașini electrice Fisker continuă campania de promovare a viitorului crossover PEAR. Fondatorul și CEO-ul companiei californiene, Henrik Fisker, a postat pe pagina personală de Instagram o imagine-teaser cu modelul care va fi lansat în 2024.

PEAR va fi cel mai accesibil model Fisker

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Conform oficialului american, viitorul crossover cu zero emisii va fi mai mic ca dimensiuni comparativ cu SUV-ul Ocean. Acesta din urmă a fost lansat în urmă cu aproape trei luni pe piața din Europa.

Fotografia este însoțită și de câteva informații despre procesul de dezvoltare al celui de-al doilea electric al americanilor. Henrik Fisker spune că PEAR va fi un automobil „revoluționar și accesibil”.

Nu demult, cei de la Fisker au anunțat că viitorul lor model va costa sub 29.900 de dolari (aproximativ 27.885 de euro). Mai mult, aceștia au precizat că mașina „va beneficia de cea mai nouă tehnologie și va oferi dotări unice, care vor înlocui tradiția”.

Viitorul PEAR își va face debutul în 2024

În același timp, PEAR va fi un model sportiv, cu un look simplu și elegant, caracterizat de console scurte și de un parbriz de mari dimensiuni. De asemenea, pentru a reduce costurile de producție, mașina va avea un număr redus de componente comparativ cu alte modele din gamă. Producătorul american intenționază să prezinte un prototip al modelului de serie în luna august 2023.

Într-o altă postare, Henrik Fisker a dezvăluit ceea ce pare a fi un panou cu comutatoarele pentru sistemul HVAC (n.n. – Heating Ventilation Air Conditioning). El a adăugat că a fost „super cool” să-l poată vedea în versiunea de producție, în ciuda problemelor legate de lanțul de aprovizionare la nivel global.

Noul Fisker PEAR va fi lansat în cursul anului 2024. Cu toate acestea, compania de peste Ocean a deschis pre-comenzile încă din luna februarie. În primele zece zile, Fisker primise deja peste 1.500 de rezervări pentru viitorul crossover cu emisii zero. Acesta va fi produs la o fabrică nouă construită în Lordstown (Ohio, SUA).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Henrik Fisker (@henrikfisker)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Henrik Fisker (@henrikfisker)

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fisker


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide