Ford anunță prețuri pentru noile modele fabricate la Craiova

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2023 Știri auto
Ford anunță prețuri pentru noile modele fabricate la Craiova

Ford anunță prețurile pentru noile Transit Courier și Tourneo Courier, modele complet noi, ce vor fi produse în fabrica Ford Otosan de la Craiova.

Transit Courier poate fi comandat în două versiuni de motorizare – 1.0 EcoBoost (100 CP / 125 CP) sau 1.5 EcoBlue (100 CP), ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, clienții pot opta pentru o cutie de viteze automată cu 7 trepte, disponibilă pentru unitatea pe benzină de 125 CP.

Tourneo Courier este oferit într-o singură versiune de motorizare, pe benzină – 1.0 EcoBoost cu 125 CP, disponibil atât cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și cu transmisie automată cu 7 trepte.

Ford Transit Courier și Tourneo Courier: pachet bogat de echipamente în standard

Printre acestea menționăm: aer condiționat manual, sistem multimedia SYNC4 cu ecran de 8 inchi și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto fără fir, pachet de asistență Co-Pilot 360 (asistență pre-coliziune, asistență inteligentă pentru viteză, sistem păstrare a benzii, recunoașterea semnelor de circulație, senzori parcare spate) și faruri cu fază lungă automată și lumini de zi.

Designul complet nou al caroseriei Transit Courier permite o capacitate de încărcare crescută în toate direcțiile. Lățimea dintre pasajele roților din spate este de 1.222 mm, permițând furgonului compact să transporte pentru prima dată doi europaleți.

Volumul total de încărcare este acum de 2,9 m3, cu 25% mai mult decât modelul anterior. Noua opțiune de încărcare prin peretele despărțitor permite clienților să transporte articole precum scânduri sau țevi cu lungimea de peste 2.600 mm.

Prețul lui Ford Transit Courier Trend pornește de la 15.550 euro fără TVA

Transit Courier, în echiparea Trend, cu motorul 1.0 EcoBoost de 100 CP, cu transmisie manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare în România de 15.550 euro fără TVA.

Tourneo Courier Trend cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare de 18.100 euro fără TVA. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

Transit Courier și Tourneo Courier se vor fabrica în uzina Ford Otosan de la Craiova. Comenzile sunt deja deschise, iar primele livrări sunt programate pentru finalul acestui an.

Versiunile electrice, E-Transit Courier și E-Tourneo Courier, vor intra în producție ulterior, în 2024.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide