Ford Bronco poate fi comandat oficial și în România. Cât costă cel mai capabil SUV de la Ford – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 mart. 2023 MASINI NOI

Noul Ford Bronco poate fi comandat oficial și în România. SUV-ul american este disponibil în țara noastră în două versiuni de echipare.

Așteptarea a luat sfârșit, iar celebrul off-roader american poate fi comandat acum și în România. Ford Bronco a revenit în gama producătorului american după o absență de aproximativ 25 de ani, iar acum poate fi comandat și în România.

După o perioadă în care a fost disponibil doar pe piața din America de Nord, Ford s-a ținut de promisiune și a adus noul său SUV și în Europa. Acesta va disponibil într-un număr limitat de exemplare și va putea fi comandat și de clienții din țara noastră.

Pe piața europeană, Ford Bronco este disponibil în două versiuni: Outer Banks și Badlands. Ambele variante vin echipate cu motorul V6 EcoBoost de 2,7 litri, care produce 335 CP și 563 Nm cuplu motor maxim. Mașinile vor primi transmisia automată cu 10 trepte în standard.

Noul Ford Bronco ajunge și în Europa

Fiind un vehicul gândit de la bun început pentru a performa foarte bine în teren accidentat, noul Bronco Outer Banks dispune de o cutie de transfer cu două trepte. Echiparea Badlands aduce în plus diferențiale blocabile în față și în spate și un sistem de decuplare a barei antirului de pe puntea față. Clienții care vor alege să cumpere un Bronco Badlands vor primi jante de 17 inch, anvelope de 33 inch, suspensie Hoss 2.0, scuturi din oțel suplimentare menite să protejeze partea inferioară a mașinii și moduri de rulare suplimentare, precum Baja și Rock Crawl.

În standard, noul Ford Bronco primește faruri și stopuri full LED, ecran central cu diagonala de 12 inch, care rulează SYNC 4 și oferă conectivitate Android Auto sau Apple CarPlay, Ford Co-Pilot 360 (suita de sisteme de siguranță, nu camere la 360 de grade) și pilot automat adaptiv.

În România, Ford Bronco Outer Banks are un preț de pornire de 79.400 de euro cu TVA inclus, iar cei ce doresc un Bronco în echipare Badlands vor trebui să plătească cel puțin 83.400 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide