Ford dezvăluie noul GT LM, o nouă ediție specială inclusă în seria Heritage Edition

Autor: Adrian Somai 06 oct. 2022 Știri auto

În primăvară, la mijlocul lunii aprilie, americanii de la Ford publicau câteva fotografii care înfățișau GT Holman Moody, un model ediție specială care era inclus în seria Heritage Edition. A venit timpul acum pentru o nouă surpriză a producătorului de peste Ocean.

Este vorba despre noul GT LM, un nou model care face parte din seria Heritage Edition. Bolidul va fi construit într-o serie limitată de doar 22 de exemplare, toate urmând să iasă de pe linia de producție până la sfârșitul acestui an. Livrările celor 22 de exemplare vor debuta chiar în această toamnă. GT LM ne este prezentat drept un omagiu adus de constructorul american curselor de anduranță, în special mașinii care a câștigat în 2016 celebra cursă de la Le Mans.

La nivelul înfățișării exterioare, noul Ford GT LM iese în evidență încă de la bun început prin accentele de culoare roșie și albastră la care au apelat americanii. Jantele sunt realizate din carbon și au dimensiuni de 20 de inci, beneficiind de asemenea de accente roșii sau albastre. Opțional, clienții pot opta pentru anumite componente realizate din fibră de carbon, tot roșie sau albastră. Etrierele sunt de culoare neagră, în timp ce terminațiile sistemului de evacuare sunt printate 3D și sunt realizate din titan.

Element decorativ special pe bordul noului GT LM

Mai departe, la interior regăsim două scaune din carbon îmbrăcate în Alcantara. Scaunul șoferului este de culoare roșie sau albastră, în timp ce scaunul pasagerului este de culoare neagră. În cazul celui de-al doilea putem observa și niste cusături, evident, tot de culoare albastră sau roșie. În partea dreaptă a bordului poate fi observat însă un ornament cu totul și cu totul special, realizat dintr-o pudră fină obținută din arborele cotit al GT-ului care a participat la Le Mans în 2016.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide