Ford lansează noile ediții limitate pentru modelul Ranger: Stormtrak și Wolftrak

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2021 Știri auto

Ford a dezvăluit două modele în ediție limitată Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak.

Ranger Stormtrak este un pick-up cu un stil distinctiv destinat clienților care apreciază specificațiile generoase pentru a le susține stilul de viață activ. Ranger Wolftrak este un pick-up robust, conceput în jurul nevoilor clienților care lucrează în aer liber și doresc performanțe off-road.

Ranger Stormtrak

Modelele Ranger Stormtrak sunt dotate cu vârful gamei de motorizări diesel EcoBlue de 2.0 litri Bi-turbo de 213 CP, care dezvoltă un cuplu de 500 Nm. Un sistem standard selectabil de tracțiune integrală oferă performanțe în off-road, în timp ce cutia de viteze automată avansată cu 10 rapoarte asigură o experiență de conducere lină și fără efort.

Culoarea „Rapid Red” este unică pentru Ranger Stormtrak, completând inserția exclusivă a grilei de culoare roșie, care contribuie la stilul frontal puternic. Farurile cu tehnologie LED sunt prevăzute și cu protecție robustă inferioară, ca dotare standard, asigurând o prezență impunătoare pe șosea. Sunt disponibile și opțiunile de culoare „Frozen White” și albastru „Blue Lightning”.

În plus, o benă, un separator pentru încărcătură și noul rulou pentru benă acționat electric de la Ford sunt prevăzute ca dotări standard. Ranger Stormtrak păstrează sarcina utilă de 1,0 tone și greutatea maximă de remorcare de 3.500 kg.

Interiorul modelului Ranger Stormtrak este prevăzut cu scaune acoperite cu aceeași piele ca la emblematicul model Ranger Raptor de la Ford, accentuată cu sigle Stormtrak brodate și susținerile laterale ornate cu țesătură tehnică.

Ranger Wolftrak este destinat clienților din industria agricolă sau forestieră

Ranger Wolftrak este construit pentru clienții care doresc o capacitate off-road sporită. Bazat pe seria Ranger XLT, Wolftrak este propulsat de motorul diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri și 170 CP cu opțiunea de a alege între transmisie manuală cu șase rapoarte sau transmisie automată cu 10 rapoarte.

Un sistem de tracțiune integrală selectabil cu funcție de schimbare a modului de tracțiune din mers, diferențial blocabil electronic pentru puntea spate. Ford anticipează că va atrage interes în rândul clienților din industria agricolă, forestieră și a activităților în aer liber. O prelată cu acționare manuală sau un acoperiș complet pentru benă Aeroklas sunt disponibile opțional în culoarea negru mat.

Cabina lui Ranger Wolftrak include ecusoanele personalizate, un panou de instrumente negru mat, inserțiile decorative din ușă și covorașe rezistente pentru toate condițiile meteorologice. Sistemul de conectivitate și navigație SYNC 3 de la Ford cu ecran tactil de 8 inci este o caracteristică din dotarea standard.

Noile ediții limitate Ranger Stormtrak și Wolftrak vor sosi în reprezentanțele Ford din Europa începând cu luna octombrie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide