Ford Mustang California Special revine în gamă. Ediția specială celebrează 60 de ani de Mustang – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 09 nov. 2023 Știri auto

Ford a prezentat noul Mustang California Special, o versiunea specială adusă modelului sport. Atât versiunea coupe, cât și cabrioletul, vor putea fi comandate cu acest pachet.

Cu puțin timp înainte de aniversarea a 60 de ani a modelului Mustang, ce va avea loc în 2024, Ford a introdus un nou pachet pentru cea de-a șaptea generație a mașinii sport, reînviind numele California Special. Mustang GT California Special va fi oferit atât în stilul de caroserie Coupe, cât și Cabrio, dispunând accente finisate în nuanța Rave Blue la exterior și la interior.

Ediția aniversară readuce în gamă numele de California Special. Inițial, acest pachet a fost introdus în 1968, apoi Ford l-a readus în scenă în 2007. Acum, cea de-a șaptea generație a pony car-ului se bucură de această ediție specială care aduce o mulțime de accente albastre atât la exterior, cât și la interior.

Ford Mustang California Special va celebra 60 de ani de la lansarea modelului

Pentru a-l diferenția de toate iterațiile anterioare, noul California Special prezintă detalii distinctive Rave Blue pe marginile grilei frontale, pe jantele din aliaj și în jurul emblemelor GT și 5.0. Alte modificări aduse la exteriorul mașinilor includ faruri cu tentă întunecată, emblema GT/CS de pe grilă și elemente grafice laterale care îmbină nuanța albastru Rave cu elemente negre lucioase.

Aceeași temă albăstruie continuă și la interior. Scaunele combină tapițeria perforată Navy Pier cu pielea Ebony Black. În plus, cusături contrastante în două culori, cu fire Raptor Blue și Metal Grey, pot fi găsite pe scaune, bord, consola centrală, volan și pe fețele ușilor. Denumirea pachetului se găsește pe planșa de bord, dar și pe covorașele inscripționate cu logo-ul GT/CS.

Ford Mustang GT California Special este deja disponibil pentru comandă, fiind cu 1.995 de dolari mai scump decât un GT Premium. Ca și în cazul celui din urmă, pachetul este disponibil exclusiv cu motorul V8 de 5.0 litri, cuplat fie cu o transmisie manuală cu 6 trepte, fie cu o automată opțională cu 10 trepte. Noul Mustang GT/CS își va face debutul public la Salonul Auto de la Los Angeles pe 16 noiembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide