Ford Mustang Mach-e va fi primul crossover electric al mărcii americane

Autor: ProMotor 14 nov. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

Ford Mustang Mach-e este numele primului crossover electric al mărcii cu oval albastru. Acesta va fi prezentat oficial duminică, la Los Angeles, iar precomenzile vor putea fi depuse imediat. Ford a reușit să păstreze secretul în privința denumirii noului model până aproape de momentul lansării oficiale.

Pentru a rezerva un exemplar al viitorului SUV electric Ford, doritorii trebuie să facă un depozit de 500 de dolari pe site-ul Ford.com. Rezervările vor putea fi făcute de către clienții din Europa, Canada și Statele Unite. Primii care vor rezerva un Mustang Mach-e vor putea intra în posesia unui model din ediția limitată First Edition. Trei zile de la prezentarea oficială, Ford Mustang Mach-e va fi prezentat publicului de la Salonul auto din Los Angeles.

Pentru a face cinste numelui Mustang, designerii Ford au împrumutat copios din designul muscle car-ului american. Cu toate acestea, fanii nu vor fi prea încântați să vadă un crossover purtând sigla Mustang. Este pentru prima oară în istoria de 55 de ani a Mustang când acest nume este folosit pentru altceva decât un coupé, cabriolet sau hatchback.

Detaliile tehnice nu sunt cunoscute deocamdată, dar oficialii Ford au menționat o autonomie de „până la 480 km”.

Oficialii Ford nu au dezvăluit dacă noul model electric marchează modelul diversificării gamei Mustang cu noi versiuni de caroserii. Ceea ce este sigur, însă, este că și legendarul muscle car american va trece printr-o operațiune de electrificare  în viitorul apropiat, după cum o dovedește prototipul cu propulsie electrică prezentat recent de Ford.

Intră în galeria foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide