Cât ajunge să coste un Ford Puma second hand după câteva luni pe șoselele patriei?

Autor: Promotor 09 oct. 2020 Știri auto

Ford Puma este mașina străină care se construiește la uzina de la Craiova. În România, modelul are preț de pornire de 20.900 de euro. Dar cât ajunge să coste second hand, după doar câteva luni pe șoselele patriei?

GALERIE FOTO

Cel mai ieftin Ford Puma second hand de vânzare pe autovit.ro costă 17.289 de euro și a ieșit pe porțile uzinei de la Craiova chiar anul acesta. Are motor EcoBoost de 1.0 litru, care dezvoltă 125 de cai putere și care este cuplat la transmisie manuală cu șase rapoarte. Mașina a rulat 7.900 de kilometri și este încă în garanție până în martie 2022. În martie 2020 a fost înmatriculată pentru prima dată.

Jante din aliaj de 17 inci, keyless entry & start, reglaj automat al sistemului de aer condiționat, parbriz, volan și scaune încălzite se regăsesc pe lista de dotări.

Produs tot anul acesta, dar ceva mai scump, este un Puma cu aceeași motorizare și 4.000 de kilometri la bord. Modelul de culoare roșie este disponibil la Iași. Acesta este echipat cu pilot automat inteligent adaptiv și sistem de asistență precoliziune. Viitorul posesor se va bucura de scaune față sport, iar scaunul său are funcție de masaj. 19.852 de euro costă mașina.

Cel mai scump Ford Puma second hand are și cei mai mulți kilometri parcurși

Cel mai scump Ford Puma second hand scos la vânzare pe autovit.ro se vinde la Timișoara și costă 23.950 de euro. A fost 32.450 de euro atunci când a fost nouă, în urmă cu un an și jumătate. Această unitate a parcurs și cei mai mulți kilometri până la această oră: 11.000. garanția expiră abia în februarie 2024, atunci când mașina va sărbători cinci ani petrecuți pe șoselele patriei.

Acest Puma este special pentru că are echipare ST Line și are sistem mild-hybrid. 155 de cai putere, o transmisie manuală cu șase trepte și an de fabricație 2019 sunt parametrii trecuți în contul mașinii.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide