Ford pune noua generație a sistemului de infotainment SYNC pe Mustang Mach-E

Autor: Marius Vișan 04 sept. 2020 Știri auto

Noua generație a sistemului de infotainment SYNC va fi disponibilă pentru prima dată pe modelul Mustang Mach-E electric. Noul SYNC va reține date despre comportamentul șoferului și va putea ulterior emite sugestii utile. Acesta folosește recunoașterea conversațiilor, rezultatele căutării pe internet și tehnologiile inteligente de învățare automată pentru a face sugestii utile ce au ca scop optimizarea timpului.

Sistemul înțelege limbajul cotidian în 15 limbi europene, permițând proprietarilor să vorbească cu vehiculul la fel cum ar vorbi cu un pasager și să controleze totul, de la funcțiile de divertisment și navigație, până la setările habitaclului și apelurile telefonice.

Ford și-a prezentat noul sistem de infotainment pentru prima dată în Europa prin intermediul unui eveniment virtual. Compania a prezentat astăzi o nouă funcție, Remote Vehicle Setup, care permite proprietarilor să își configureze mașina înainte de a o conduce – de la modurile de condus preferate la culorile ambientale ale habitaclului.

Noua generație a sistemului de infotainment SYNC de la Ford permite personalizarea a peste 80 de setări

Acesta permite personalizarea a peste 80 de setări disponibile pe Mustang Mach-E, de la temperatura în habitaclu și poziția scaunului, până la iluminarea ambientală.

Sistemul poate chiar identifica șoferii prin intermediul smartphone-ului sau al cheii mașinii și poate aplica setările înainte ca șoferul să pornească la drum – astfel încât fiecare membru al familiei să poată beneficia de experiențe unice pe parcursul călătoriilor.

Pe Mustang Mach-E, noua generație SYNC dispune de un ecran tactil Full HD de 15,5 inch. Consola este ușor de utilizat, în timp ce interfața a fost reorganizată. Gesturile de tip zoom și rotire sunt posibile, în timp ce interfața permite ajustarea tactilă rapidă a volumului pentru muzică sau convorbiri.

Atât Apple CarPlay cât și Android Auto sunt preinstalate gratuit și, datorită conectivității fără cablu, proprietarii pot beneficia de accesul sigur și fără efort la aplicațiile și persoanele de contact preferate de pe smartphone, folosindu-și vocea sau utilizând ecranul tactil al vehiculului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide