Ford România demarează trei acțiuni menite să vină în sprijinul comunităților locale în lupta cu COVID-19

Autor: ProMotor 08 apr. 2020 Știri auto

Astăzi, 8 aprilie 2020, Ford România demarează trei acțiuni menite să vină în sprijinul comunităților locale în lupta cu COVID-19.

Ford Motor Company Fund, împreună cu Fundația Ion Țiriac și Rotary Club Craiova Probitas, au achiziționat un nou aparat de testare COVID-19 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Galerie foto

Ford România demarează trei acțiuni menite să vină în sprijinul comunităților locale în lupta cu COVID-19

“Fundaţia Ion Ţiriac s-a alăturat acestei iniţiative pentru că acum este nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritate şi responsabilitate din partea tuturor. Cu părere de rău, sistemul medical din ţara noastră este pus la grea încercare în această perioadă, motiv pentru care am decis să ne implicăm şi să acordăm suport Asociaţiei Club Rotary Craiova Probitas. Donaţia Fundaţiei Ion Ţiriac constă în direcţionarea sumei de 15.000 de dolari pentru achiziţionarea unor echipamente medicale de importanţă majoră – aparatură de testare precum şi kituri necesare pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul Covid-19. Ne bucurăm să fim alături de spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, punct de lucru – Laborator Genetică Medicală, fiindcă doar împreună putem trece cu bine peste acest obstacol”, au declarat reprezentanţii Fundaţiei Ion Ţiriac.

Cu ajutorul Napoca Rally Academy s-a organizat o caravană umanitară pentru 400 de persoane nevoiașe din județele Dolj, Brașov și Cluj. Caravana ca pornit astăzi către destinațiile sale.

De asemenea, 25 de vehicule Ford sunt puse la dispoziția Direcțiilor de Sănătate Publică din țară, prin intermediul rețelei de distribuitori autorizați.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford România / Facebook



Comentarii
Inchide