Ford ST200, cea mai puternică Fiesta de până acum. Rivalul lui Opel Corsa, VW Polo şi Renault Clio iese la atac. FOTO

Autor: Marius Vișan 29 feb. 2016 Știri auto

 


Când toată lumea este cu ochii pe noul RS, Ford debutează înaintea Salonului Auto de la Geneva cu o surpriză: noul Fiesta ST200, informează Carscoops.com

Fiesta ST200 vine cu câteva îmbunătăţiri subtile ce încep cu o versiune recalibrată a motorului de 1,6 litri EcoBoost supraalimentat, cu patru cilindri, care câştigă în plus 18 CP şi 50 nm, pentru un total de 200 de CP.
Cu noile specificaţii inginerii de la Ford au reuşit să facă micul ST200 să atingă 100 km / oră în 6,7 secunde, pentru un maximim în kilometraj de 230 de km/oră. 

Pe lângă culoarea albastră Storm Grey Fiesta ST200 vine şi cu nişte jante din aliaj negru prelucrate de 17 inch, cu etriere de frână de culoare roşie, tapiţerie parţial din piele, cusaturi contrastante argintii, şi o mulţime de detalii foarte plăcute.

Vânzările noului Ford Fiesta ST200 vor începe în luna iunie, primele livrări urmând să fie făcute înainte de sfârşitul verii.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide