FOTO. Locul preferat de pândă al poliţiştilor, în care folosesc radarul-pistol

Autor: Marius Vișan 29 feb. 2016 Știri auto

 


După ce au văzut cât de bizar au reacţionat unii şoferi (VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: „Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani”) când au fost prinşi de poliţişti cu noile radare-pistol, se pare că oamenii legii au decis să adopte un nou stil de acţiune pentru a-i opri pe vitezomani. Site-ul Observatorulph.ro a publicat o imagine trimisă de un citior, în care vedem noul loc preferat de pândă al poliţiştilor. Acesta este pasarela peste DN 1, de la Pucheni. 

„Priviţi cum stă un poliţist cu radarul după banner-ul care decorează pasarela de la Pucheni. L-am fotografiat vinerea trecută. Se pare că acesta este locul preferat al agenţilor de la rutieră de unde văd şoferii care calcă mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie a maşinii”, a fost mesajul cititorului pentru publicaţia prahoveană.


 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide