Fotbalistul Adi Popa și-a luat bolid de colecție: Ford Mustang din 1969: „neavând climă, faci un pic de saună” – VIDEO

Autor: ProMotor 29 iul. 2020 Știri auto

Adi Popa a cumpărat în urmă cu trei ani un Ford Mustang fabricat în 1969. Esta una dintre mașinile care au făcut istorie de-a lungul timpului. Supercarul este un bolid de colecție, care poate fi cumpărat doar de pe site-urile de specialitate.

Este vorba de un Ford Mustang Mach1 fabricat în anul 1969, care dispune de un motor de 6.4 litri care produce 390 de CP. Mașina a fost restaurată total după ce a fost adusă din Miami. Adi Popa a povestit mai multe despre mașină în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

„1969 e anul când au câștigat la Le Mans. Frank Shelby (n.r.: Caroll Shelby) a construit o mașină pentru Le Mans atunci. Am achiziționat-o acum 3 ani, nu recent, cum s-a scris, ci de când am venit la Reading. A fost ca o investiție, e o mașină de colecție, mai mult de weekend. Am recondiționat-o la starea inițială” spune fotbalistul.

În Ford Mustang Mach1… „neavând climă, faci un pic de saună”

Chiar dacă a fost fabricată în 1969, mașina are servodirecție și cutie de viteze automată, dar nu are aer condiționat, motiv pentru care Adi Popa se plimbă cu ea prin oraș când vremea nu este călduroasă:„neavând climă, faci un pic de saună”, a declarat fotbalistul.

„Din 1967 au făcut pe Ford servodirecția de pe mașină din , acel film. Am vrut una de genul, dar una autentică sare de 200.000 de euro. Aceea are motor de 7.500 de cai, aceea este puțin sub”, a mai spus Adi Popa.

Altă mașini pe care Adi Popa are în plan să le cumpere ar mai fi AC Cobra.

Adi Popa mai are și o mașină „normală” – Audi RS3

„Am și mașină normală. Audi RS3, foarte sport. Are 400 de cai. Consumă, dar pasiunea e pasiune” spune cunoscutul fotbalist care aparține echipei engleze FC Reading.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Prosport.ro



Comentarii
Inchide