Fred Flinstone de România a fot prins pe o șosea din Cluj

Autor: David Andrei 18 aug. 2020 Știri auto

Fred Flinstone de România a fost prins pe o stradă din Cluj. Un șofer a fost amendat de polițiști după ce a fost surprins cu un autoturism care fusese probabil declarat daună totală.

GALERIE FOTO

Mașina lui nu avea acoperiș și nici portiere. Și capota dispăruse și nici vorbă despre montanți. Se poate vedea însă, că jantele și farurile par intacte. Nici parbrizul nu pare să fi fost avariat. Dar este neclar dacă plafonul autoturismului a fost tăiat sau dacă este într-adevăr despre un model decapotabil.

Mai mulți participanți la trafic au sesizat prezența automobilului distrus în trafic și au sesizat autoritățile. Vehiculul a fost depistat în comuna Florești din județul Cluj. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul aflat la volan. Acesta are 32 de ani, este din localitatea Căpușu Mare și nici nu deține un permis de conducere.

Deloc surprinzător, nici autoturismul nu era înmatriculat.

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate”, potrivit IPJ Cluj.

Maniera în care bărbatul folosește ce a mai rămas dintr-o mașină este periculoasă atât pentru el, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Ce riscă Fred Flinstone de România după ce a fost pericol public pe șosele?

IPJ Cluj informează că se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de conducere a unui vehicul fără pemis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Ambele fapte sunt infracțiuni și se sancționează cu închisoarea de la unu la cinci ani, respective de la unu la trei ani sau cu amendă penală.

Un Fred Flinstone de Moldova a fost filmat în urmă cu trei luni

Într-o benzinărie din Republica Moldova și-a făcut apariția, în urmă cu trei luni, un vehicul care părea complet distrus. La bord se aflau patru bărbați. „Este mașina unei familii de zombie”, s-au amuzat cei care au văzut-o.

Autoturismul, o Lada VAZ-2101, arăta de parcă fusese victima unui incendiu.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide